LOGGA IN HÄR

Vissa sektioner av denna hemsida är låst med behörighetskrav. För att få tillgång till den information som finns under dessa sektioner måste Du logga in.

START
GREENFEE
BOKA STARTTID
BLI MEDLEM
SOFIEDALS GOLFKROG
KVARNBY BYAKROG
KONTAKTA OSS
Närhet Valfrihet Gemenskap
NYHETER PÅ MALMÖ CITY GK
❮❮ Se hela kalendern här
Nyhetsarkiv ❯❯

Dagsaktuellt

Tisdagen den 14:e April

Båda banorna öppna för spel. Läs mer här..

Börja spela golf på Malmö City GK

Vill du börja spela golf ger Malmö City Golfklubb dig den kompletta golfupplevelsen. Spel på Malmös största golfklubb med två 18-hålsbanor, Kvarnbybanan och Sofiedalbanan. Läs mer om hur du går tillväga för att bli medlem via "Kurser" uppe i menyn. Vi hälsar er varmt välkomna till oss på Malmö City Golfklubb!

OB-MATCH i Bedinge 20/4

Anmäl ditt intresse att deltaga i säsongens första OB-match med Kvarnbylaget. Se KLUBBEN - EVENEMANG

Damernas Vårscramble

Nu är det dags att anmäla sig till Damernas Vårscramble som spelas den 25 april på Kvarnbybanan. Shotgunstart kl. 09.00. Inbjudan kommer inom kort.

Damernas Citycup

Nu kan du anmäla dig till Damernas Citycup. För mer info se under fliken TÄVLING-KLUBBTÄVLING- CITYCUP DAM.

Seriespelskväll

Vi erbjuder de damer som ska spela seriespel en seriespelskväll med Madeleine Nyström. Se inbjudan på länken under fliken TÄVLING-KLUBBTÄVLING-SERIESPEL DAM.

Seriespelsträning grupp 1-4

De damer som gör en bindande anmälan till seriespel erbjuds seriespelsträning. Se inbjudan och välj grupp du kan delta i under fliken TÄVLING-KLUBBTÄVLING-SERIESPEL DAM.

Golf och Bridge

Klubbens bridgesektion avslutade sin höst-och vårtermin på Sofiedals anläggning. Under ledning av Bertil Johansson började vi med 9 håls golf i strålande väder. Phlip Cornu med sina duktiga kollegor fixade därefter en utmärkt lunch till alla deltagare. På eftermiddagen plockades kortlekarna fram för en lottad tävling. Alla som vanligt glada och mycket tacksamma för Bertils engagemang.
BOKA STARTTID
VÄDRET PÅ MALMÖ CITY GK