Festarrangemang & catering |
Vi har alla någon gång något att fira. Födelsedag, dop, bröllop, studenten, eller varför inte bara ha en trevlig fest? Låt oss hjälpa till med arrangemanget. Vi har lokalerna, viljan och framförallt erfarenheten. På denna sida finner Ni förslag till förrätter, varmrätter och desserter för festen. Vi sätter samman menyn helt efter Era egna önskemål.
Minsta antal 10 personer. Beställning måste ske senast en vecka innan. Antalet anmälda kuvert dagen innan klockan 10.00 gäller för debitering. Vi reserverar oss för ändringar med hänsyn till tillgång på råvaror.
Till Er som vill ha festen någon annanstans erbjuder vi cateringservice. På denna sida finner Ni även våra bufféförslag. Priset per person är beroende av Ert val av antalet bufférätter. Vid buffé beräknas per person 200 g kött totalt och 200 g tillbehör såsom pasta, potatis o dyl. Samma villkor för beställning som vid våra festarrangemang.
Priserna gäller vid avhämtning eller cateringFestmenyFörrätterSerranoskinka med chili- och melonsallad, kaprisolja och rostade solrosfrön 65:-
Krämig rökt laxtartar med syrlig senapssås på hembakad kavring 75:-
Enbärsgravad lax och sallad på fänkål med dill- och citronvinegrette 75:-
Chilimarinerade räkor med cocktail på gula tomater. Serveras med dill- och tryffeltoast 80:-
Lättrökt hjort med mylta samt blomkålskräm smaksatt med tryffel 85:-
Kycklingballotine fylld med citron. Serveras med sallad på sparris och vårlök samt parmesanvinegrette 85:-
VarmrätterGrillad fläskfilé med kall tomat- och koriandersalsa 135:-
Brie- och örtfyllt kycklingbröst lindat i Serranoskinka samt ruccolabuljong 150:-
Grillad lammrostbiff med chèvrefylld paprika, potatiskaka, salviasky och vitlöksmarinerad svamp 155:-
Honungsglaserat ankbröst med vårprimörer och sky smaksatt med äpplecider 165:-
Variation på tupp med kryddmarinerad sparris och örtbuljong 169:-
Kryddstekt hjortinnanlår med plommonmarmelad och picklad purjolök 185:-
Gös med sallad på kapris, rödbetor och sidfläsk samt rödvinssky 190:-
Oxfilé med kålsallad, vitlökssky och grillad sparris 210:-
DesserterCrème caramel 65:-
Citronpaj med varmvispad maräng 65:-
Vanilj- och yoghurtpanna cotta med sorbet 65:-
Frusen mörk chokladmousse med brownie och chokladglasyr 65:-
BuffémenyKycklingMangomarinerat kycklingbröst Fylld kycklingballotine Ceasarsallad med grillad kyckling Kycklingspett Kycklingpaj
FläskköttKryddstekt fläskfilé Fylld fläskfilé Glaserade kamben
Fisk och skaldjurSandwich med rökt lax Fylld laxrulle Ceasarsallad med kräftstjärtar Ceasarsallad med räkor Citrongravad lubb Varmrökt lax Gravad lax Gingravad lax Rökt lax Skaldjurspaj Blåmusslor med vitlök, örter och tomat Scampispett
OxköttGravad oxfilé Oxfärsjärpar
Övrigt köttGrillad kalvytterfilé Ört- och vitlöksmarinerad lammrostbiff Lammfärsjärpar Örtstekt hjortinnanlår
SalladerPotatissallad, traditionell Potatissallad, vinegrette Potatissallad, krämig Potatissallad med picklade grönsaker Pastasallad, vinegrette Pastasallad, krämig Pastasallad med picklade grönsaker Tortellinisallad, krämig Tortellinisallad med picklade grönsaker Nudelsallad Grönsallad Couscoussallad, krämig Couscoussallad med picklade grönsaker Kål- och bovetesallad, krämig Kål- och bovetesallad, vinegrette Tomat- och löksallad i vinegrette
Såser och tillbehörRomsås Rödlöksmarmelad Coleslaw Hummus Majonnäsdressingar Vinegrette Tapenad Västerbottenkräm Pepparrotskräm Tandoorikräm Baconkräm
BrödKavring Vitt bröd Foccacia Ciabatta Örtfyllda brödsnäckor
ÖvrigtFruktfat, exotiskt Fruktfat, traditionellt Färskost (typ Crème bonjour) Ostfat (Brie, Gorgonzola och Västerbotten) Marinerade oliver Potatisgratäng Syltad svamp
|
|
Senast uppdaterad ( 2007-07-08 ) |