Hem Catering

Festarrangemang & catering

Vi har alla någon gång något att fira.

Födelsedag, dop, bröllop, studenten,

eller varför inte bara ha en trevlig fest?

Låt oss hjälpa till med arrangemanget.

Vi har lokalerna, viljan och framförallt erfarenheten.

På denna sida finner Ni förslag till förrätter, varmrätter och desserter för festen.

Vi sätter samman menyn helt efter Era egna önskemål.

 

Minsta antal 10 personer.

Beställning måste ske senast en vecka innan.

Antalet anmälda kuvert dagen innan klockan 10.00 gäller för debitering.

Vi reserverar oss för ändringar med hänsyn till tillgång på råvaror.

 

Till Er som vill ha festen någon annanstans erbjuder vi cateringservice.

På denna sida finner Ni även våra bufféförslag.

Priset per person är beroende av Ert val av antalet bufférätter.

Vid buffé beräknas per person 200 g kött totalt och 200 g tillbehör såsom pasta, potatis o dyl.

Samma villkor för beställning som vid våra festarrangemang.

 

Priserna gäller vid avhämtning eller catering

Festmeny

Förrätter

Serranoskinka med chili- och melonsallad, kaprisolja och rostade solrosfrön

65:-

 

Krämig rökt laxtartar med syrlig senapssås på hembakad kavring

75:-

 

Enbärsgravad lax och sallad på fänkål med dill- och citronvinegrette

75:-

 

Chilimarinerade räkor med cocktail på gula tomater.

Serveras med dill- och tryffeltoast

80:-

 

Lättrökt hjort med mylta samt blomkålskräm smaksatt med tryffel

85:-

 

Kycklingballotine fylld med citron.

Serveras med sallad på sparris och vårlök samt parmesanvinegrette

85:-

 

Varmrätter

Grillad fläskfilé med kall tomat- och koriandersalsa

135:-

 

Brie- och örtfyllt kycklingbröst lindat i Serranoskinka samt ruccolabuljong

150:-

 

Grillad lammrostbiff med chèvrefylld paprika, potatiskaka, salviasky och vitlöksmarinerad svamp

155:-

 

Honungsglaserat ankbröst med vårprimörer och sky smaksatt med äpplecider

165:-

 

Variation på tupp med kryddmarinerad sparris och örtbuljong

169:-

 

Kryddstekt hjortinnanlår med plommonmarmelad och picklad purjolök

185:-

 

Gös med sallad på kapris, rödbetor och sidfläsk samt rödvinssky

190:-

 

Oxfilé med kålsallad, vitlökssky och grillad sparris

210:-

 

Desserter

Crème caramel

65:-

 

Citronpaj med varmvispad maräng

65:-

 

Vanilj- och yoghurtpanna cotta med sorbet

65:-

 

Frusen mörk chokladmousse med brownie och chokladglasyr

65:-

 

 

Buffémeny

Kyckling

Mangomarinerat kycklingbröst

Fylld kycklingballotine

Ceasarsallad med grillad kyckling

Kycklingspett

Kycklingpaj

 

Fläskkött

Kryddstekt fläskfilé

Fylld fläskfilé

Glaserade kamben

 

Fisk och skaldjur

Sandwich med rökt lax

Fylld laxrulle

Ceasarsallad med kräftstjärtar

Ceasarsallad med räkor

Citrongravad lubb

Varmrökt lax

Gravad lax

Gingravad lax

Rökt lax

Skaldjurspaj

Blåmusslor med vitlök, örter och tomat

Scampispett

 

Oxkött

Gravad oxfilé

Oxfärsjärpar

 

Övrigt kött

Grillad kalvytterfilé

Ört- och vitlöksmarinerad lammrostbiff

Lammfärsjärpar

Örtstekt hjortinnanlår

 

Sallader

Potatissallad, traditionell

Potatissallad, vinegrette

Potatissallad, krämig

Potatissallad med picklade grönsaker

Pastasallad, vinegrette

Pastasallad, krämig

Pastasallad med picklade grönsaker

Tortellinisallad, krämig

Tortellinisallad med picklade grönsaker

Nudelsallad

Grönsallad

Couscoussallad, krämig 

Couscoussallad med picklade grönsaker

Kål- och bovetesallad, krämig 

Kål- och bovetesallad, vinegrette

Tomat- och löksallad i vinegrette

 

Såser och tillbehör

Romsås

Rödlöksmarmelad

Coleslaw

Hummus

Majonnäsdressingar

Vinegrette

Tapenad

Västerbottenkräm

Pepparrotskräm

Tandoorikräm

Baconkräm

 

Bröd

Kavring

Vitt bröd

Foccacia

Ciabatta

Örtfyllda brödsnäckor

 

Övrigt

Fruktfat, exotiskt

Fruktfat, traditionellt

Färskost (typ Crème bonjour)

Ostfat (Brie, Gorgonzola och Västerbotten)

Marinerade oliver

Potatisgratäng

Syltad svamp

 

 

Senast uppdaterad ( 2007-07-08 )