Golfens spelgång

Alla som någon gång har spelat golf vet att det tar väldigt lång tid. Under tävling blir det dessutom mycket dötid eftersom alla spelare ska ha spelat samma hål innan de kan fortsätta till nästa. Detta kan göra att du som spelare kan få vänta väldigt länge innan det blir din tur.

Aktiviteter

Hur ska du då aktivera dig för att fördriva tiden? Aktiviteter behöver inte innebära att du måste motionera. Det räcker med att hitta något att göra. Du kan välja att titta på dina motspelare för att se hur de spelar men du kan också välja att öva på ditt eget spel utanför spelområdet. Du kan också välja att aktivera hjärnan med korsord. Det kan vara passande att läsa på om reglerna. Ta gärna med en bok som du kan läsa.

Eftersom alla har en mobil med sig idag så kan du spela spel som du har nedladdade där. Det går även bra att spela på No account casino på telefonen. Kanske lyckas du vinna lite pengar. Skulle du däremot vilja aktivera dig genom att ta en promenad går det också bra. Det är helt upp till dig hur du vill fördriva tiden mellan rundorna. Eftersom du säkert vill hålla dig vaken och inte somna mellan rundorna, kan du till exempel gå och ta en kopp kaffe eller passa på att äta.

Nybörjarna

Är du nybörjare på sporten kanske du följer med på någon tävling för att titta och då behöver du något att göra under tiden du väntar på att spelet ska återupptas. Ett sätt att aktivera dig eller sysselsätta dig är att extraknäcka som caddy. Idag finns det väskor som har hjul vilket gör att du inte behöver bära dem. Du kan lära dig mycket om sporten genom att gå bredvid en golfare. Speciellt vilka klubbor som passar bäst för de olika ändamålen.